Търсене:
email: info@proektorlampa.com

За Нас

"Уебили" ООД е дистрибутор за България и търговец на дребно на специални лампи за проектори. Ние сме информирани и приятелски настроен екип и се гордеем с качествените продукти, които предлагаме.

Като собственик на проектор знаем, че може да е доста трудно да намерите от къде да си подновите лампата за проектора. Затова специализираме в доставката на над 7000 вида лампи за проектори. Ако сте правили опит да намерите нова лампа от дистрибутора, от който сте закупили проектора е много вероятно да нямат в наличност лампата каквито на вас ви трябва, да не я доставят въобще или цената да превишава тази на международния пазар. Затова ние направихме този сайт, за да може вие лесно да намерите лампата, която ви е нужна, като търсите по производител и модел или код на проектора. Ако не можете да намерите своят проектор в списъка моля свържете се с нас на email: info@proektorlampa.com или телефон: 0899185417 и ние ще се радваме да помогнем.

 

За лампите

Ние продаваме лампи, които отговарят на оригиналните спецификации на производителя. Ние не продаваме копия на известни марки лампи, който да намаляват качеството на прожекция и да представляват риск за Вашето здраве и безопасност.

 

Ние предлагаме:

Оригинални лампи от Производител

Производителите на проектори, обикновено използват лампи, доставени им от един от основните производители на лампи Philips, Osram, Ushio, Финикс, Ивасаки и Matsushita.

 

Данни за фирмата

"Уебили" ООД
гр. Казанлък, ул. "Съединение" 24
тел.: 0899 18 54 17
ЕИК: 200985137
ИН по ЗДДС: BG200985137
loading
Зареждане...