Търсене:
email: info@proektorlampa.com

Доставка и Гаранция

Доставка

Достаквата на лампите се извършва с куриер за наша сметка.
При получаването на пратката следва да проверите пред куриера дали няма физически повреди по продукта и при наличието на такива да откажете да го приемете, за да бъде върнат при нас за подмяна.
Ако лампата няма физически повреди и вие го приемете от куриера, но все пак след това се окаже че има друг дефект незабележим с просто око, то можете да завърнете продукта в рамките на 7 работни дни.
Ние поемаме пълна отговорност за физически повреди по продуктите, вследствие на неправилно транспортиране до клиента.

Гаранции

Ние предлагаме 6 месеца гаранция за оригиналните модули и 3 месеца за не-оригиналните, считано от датата на покупката. Гаранцията важи при потребление не надвишаващо живота в часове (посочен на сайта на страницата на съответната лампа) и при правилна експлоатация, както е посочено в ръководството за вашия проектор.

"Уебили" ООД не поема отговорност при повредена стока вследствие на неправилна употреба или неправилно монтиране от купувача.
Ако не знаете как да подмените лампата на вашия проектор моля свържете се с нас за съдействие.

Застраховка

Ние покриваме разходите по застраховката изцяло, докато не се подпишете за получаването на стоката.

Декларация за поверителност

"Уебили" ООД не разкриват информация за купувачите си на трети страни.

Бисквитки се използват на сайта, за да следите съдържанието на количката. Бисквитките са малки текстови файлове, съхранени на компютъра ви, като те не ви идентифицира лично и се използват само от този сайт, за да предоставят определени функционални подобрения, за да използвате сайта по-лесно.

Защита на цените

Всички цени подлежат на промяна. "Уебили" ООД си запазва правото да прави изменения, свързани с променящите се пазарни условия, спиране на продукт, промени в цената на производителя, при колебанията на валутните курсове и други неописани тук обстоятелства. Ако има промяна в цената по време на обработка на вашата поръчка, ние ще се свържем с вас във връзка с промените, за да ви питаме за вашето одобрение, преди да завършите поръчката. "Уебили" ООД си запазва правото да отмени продажбата, без да носи отговорност за това.

Данни за фирмата

"Уебили" ООД
гр. Казанлък, ул. "Съединение" 24
тел.: 0899 18 54 17
ЕИК: 200985137
ИН по ЗДДС: BG200985137
loading
Зареждане...